Både boligsælgere og -købere holder lidt igen

22. november 2022 Broager
Foto: Palle Skov, home
Foto: Palle Skov, home

Lige nu er boligmarkedet det, som Henning Brock fra home i Broager kalder afventende og det betyder, at både sælgere og købere er tilbageholdende.

“Både sælgere og købere venter på at se, hvilken vej markedet bevæger sig”, siger Henning Brock til SønderborgNYT. Og mens der ventes, står bolighandlerne næsten stille.

Renterne på boliglån er steget og det vil typisk få priserne på boliger til at falde.

“Vi har haft en periode, hvor det var sælgeres marked og vi kan være på vej ind på købernes marked”, siger Henning Brock.

“Når det er købernes marked, så vil man kunne se, at huse, der ikke sælges indenfor en rimelig tid, får en justering på prisen”.

Hos home i Broager håber de, at folk stadig sætter boliger til salg, for når markedet sætter sig, så kommer der aktivitet igen.

“Og det jo vigtigt, der er boliger til salg, fordi der altid være familier, som har brug for at skifte bolig”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...