Både lokale og turister julehandler i Sønderborgs butikker

15. december 2020 Erhverv

I denne tid er der mange danske turister i Sønderborg og det mærkes i butikkerne. Ligesom de lokale, så handler de også i byens forretninger.

“De tilbagemeldinger, som jeg får, de handler om, at det går fint med julehandlen”, siger citychef Axel Nielsen.

Også i Borgen bliver der handlet lystigt.

“Der bliver købt rigtigt mange julegaver og det er især ting til boligen, som bliver lagt under juletræet”, siger butikschef Britt Asmussen fra Bahne.

“I år sælger vi ikke så meget af vores tøj og det hænger jo sammen med, at der ikke rigtigt er nogle julefrokoster”, siger butikschefen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgens centerleder, Flemming Enghave, har tal på, hvor mange mennesker, der dagligt kommer ind i Borgen.

“Sammenlignet med sidste år, så kommer der lidt færre ind og det skyldes anbefalingerne om, at så få som muligt fra hver famlie skal tage med på indkøb”, siger Flemming Enghave til SønderborgNYT.

“Og set over en bred kam, så er alle butikker tilfredse med julesalget”, siger han.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...