Både lokale og turister julehandler i Sønderborgs butikker

15. december 2020 Erhverv

I denne tid er der mange danske turister i Sønderborg og det mærkes i butikkerne. Ligesom de lokale, så handler de også i byens forretninger.

“De tilbagemeldinger, som jeg får, de handler om, at det går fint med julehandlen”, siger citychef Axel Nielsen.

Også i Borgen bliver der handlet lystigt.

“Der bliver købt rigtigt mange julegaver og det er især ting til boligen, som bliver lagt under juletræet”, siger butikschef Britt Asmussen fra Bahne.

“I år sælger vi ikke så meget af vores tøj og det hænger jo sammen med, at der ikke rigtigt er nogle julefrokoster”, siger butikschefen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgens centerleder, Flemming Enghave, har tal på, hvor mange mennesker, der dagligt kommer ind i Borgen.

“Sammenlignet med sidste år, så kommer der lidt færre ind og det skyldes anbefalingerne om, at så få som muligt fra hver famlie skal tage med på indkøb”, siger Flemming Enghave til SønderborgNYT.

“Og set over en bred kam, så er alle butikker tilfredse med julesalget”, siger han.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...