Bådturisterne nyder at Sønder Havnegade er lukket for biler

19. juli 2022 Erhverv

Der er liv og glade dage på Sønder Havnegade i disse uger, hvor turister fra nær og fjern nyder den idylliske feriestemning i det flotte restaurant-miljø ved havnefronten. Det er ikke gået ubemærket hen for de sejlende gæster, at gaden er blevet bilfri i sommerperioden, og det er en helt anden og mere rolig oplevelse for båd-turisterne, der har lagt til på havnen.

Det fortæller havnefoged Anders Husted, der da også har fået en helt speciel hilsen at overrække til byens borgmester, Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har fået en meget positiv henvendelse fra en motorbådejler fra Falsled, der oplever feriestemningen på en helt ny måde, nu hvor der ikke er en masse biltrafik på Sønder Havnegade. Det er en helt anderledes idyllisk oplevelse at lægge til på havnen, når der ikke er bilstøj og støv fra mange kørende trafikanter, og det vil jeg hermed, på opfordring, give videre til borgmesteren”, siger han til SønderborgNYT.

Der er generel travlhed på havnekontoret i disse dage, men det er blandt andet en tilbagemelding som denne, der gør arbejdet sjovt og hyggeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I formiddag vil Kongeskibet lægge til ved sin faste plads ved Slotskajen og det er også en begivenhed, de glæder sig til at deltage i på havnekontoret.

”Vi vil, vanen tro, stå klar til at modtage Kongeskibet, når det lægger til kl. 10.00, og det er altid en helt særlig fornøjelse og ære”, siger Anders Husted./ds

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...