Back to the Roots-festival har programmet klar

27. januar 2022 Kultur
Pressefoto fra Bo Bach
Pressefoto fra Bo Bach

Takket være de mange frivillige og velvillige sponsorer og fonde kan vi den 4. og 5. marts i den femte udgave af Back to the Roots-festivalen fortsætte med at præsenterer musik i meget høj kvalitet – både fra ind- og udland, lokalt, regionalt og nationalt. Fra garvede, etablerede musikere til musikere i vækst og upcoming-laget. Det kommer til at foregå i en hyggelig ramme og atmosfære.

Det gode, lokale samarbejde fortsætter med Rinkenæs Skole, Sønderborg Kommune, Flensborg Fjords Kultur og Kunst Forening, lokale sponsorer og fonde, lokale leverandører og overnatningsmuligheder, en lokal trykpartner, lokale medier og som noget nyt et samarbejde med Rinkenæshus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På musiksiden kan vi garanterer, at I vil komme til at møde musik og underholding i meget høj klasse. Vi glæder os til at præsenterer et mangfoldigt og top-tuned program med kunstnere og musikere fra ind- og udland, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Årets tema bliver musik og bevægelse, som vi i samarbejde med Rinkenæs skole glæder os til at præsentere for jer. Der arrangeres også en ølsmagning med et lokalt ølhus.

Der vil også være living art ved Flensborg Fjords Kultur og Kunst Forening, hvor lokale kunstnere præsenterer deres værker. På festivalen vil der blive lavet et fælles kunstværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om kunstnere og program på hjemmesiden bttr.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...