Back to the Roots: Guitar-workshop med Perry Stenbäck

14. marts 2018 Kultur

I weekenden er der Back to the Roots Festival i Rinkenæs og er du en guitarspiller, der har lyst til at være med i en guitarworkshop med svenske Perry Stenbäck, så skal du bare møde op på den tidligere efterskole i Rinkenæs med din guitar lørdag formiddag kl. 1o.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl.    

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

PerryStenbäcks entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

“De festivaldeltagere, der har et partoutkort kan deltage gratis, mens andre betaler 100 kroner ved indgangen”, siger medarrangør Brian O’Driscol til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Back to the Roots HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...