Både billedkunst og ballet i Augustiana

26. maj 2013 Kultur

Søndag eftermiddag blev en ny udstilling med værker af Sam Francis indviet i Augustiana, der ledes af Kim Nørballe – og det var en virkelig flot fernisering, fordi den også rummede en optræden af balletbørnene fra Sønderborg.

Lunt og tørt vejr gjorde parken ved Augustenborg Slot til en fantastisk ramme for de dansende piger, der gjorde det rigtigt godt. Endnu en gang blev det bevist, at bifald kommer til dem, der både har øvet og så også gør sig umage.

Inden pigerne fik lov til at danse for de mange gæster, så fik borgmester Aase Nyegaard lov til at sige nogle ord:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er dejligt, det er Kim Nørballe, der leder Augustiana, fordi han kan kunsten at se og tænke fremadrettet – og nu hvor kunsten for alvor er kommet til Augustenborg, så kan jeg fortælle, vi arbejder på at få lavet det tidligere rådhus om, så kunstnere kan bruge stedet. Og det vil ske i samapil med Augustiana, så vi kan trække udenlandske kunstnere til Augustenborg, hvor de kan opholde sig i rådhuset, siger Aase Nyegaard.

– Vi prøver på alle måder at trække yngre mennesker hertil, så der kommer mere gang i hjulene, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra Augustiana og bagland: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555134677870434.1073741863.371861676197736&type=3

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...