Badebroen ved ‘Den Sorte Strand’ indvies på søndag

17. maj 2022 Samfund
Badebroen ved Den Sorte Strand. Foto: Sønderborg Kommune
Badebroen ved Den Sorte Strand. Foto: Sønderborg Kommune

På søndag indvier Sønderborg Kommune et nyt badeanlæg på ’Den sorte’, der ligger ved idrætshøjskolen. Det nye anlæg består af en badebro, der kan benyttes af alle borgere. Borgere med handicap kan benytte den handicapvenlige adgang ned i vandet.

Ud over broen er der opført en handicapvenlig toiletbygning, der også kan bruges til omklædning. Der har i mange år været udendørs fitnessredskaber lige ved stranden. De er også blevet skiftet ud.

Arrangementet er åbent for alle og starter kl. 13 med åbningstaler ved borgmester Erik Lauritzen og formand for Sundhedsudvalget Didde Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter bliver der mulighed for at opleve og prøve områdets faciliteter. Kompan, der har leveret de nye fitnessredskaber, er sammen med medarbejdere fra kommunens Sundhedscenter klar til at vise hvordan redskaberne bruges. Der er også mulighed for at deltage i en cykelkonkurrence. Man deltager i konkurrencen ved at cykle på en motionscykel i et minut.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...