Ballet-pigerne er klar til ferniseringen i Augustiana

21. maj 2013 Kultur

Søndag eftermiddag klokken 14 inviterer balletpigerne til forestilling i Augustiana i Augustenborg, hvor danserne skal optræde i forbindelse med en fernisering.

Det er rart lige at strække sig lidt, inden man går i gang.

Tirsdag blev nogle af de sværeste ting øvet endnu en gang, så forestillingen kan prøves af i de rigtige omgivelser torsdag.

– Det er vigtigt, at i hele tiden holder jeres pladser, fordi det ser fjollet ud, når rækkerne ikke er lige, lyder det igen og igen fra leder Melissa Mathies til pigerne. Undervejs gennem øvetimen bliver der pjattet en del, men Melissa Mathies formår alligevel at fastholde opmærksomheden og koncentrationen, når der trædes an i dansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændende er det unægtelig med forestillingen søndag, fordi Melissa Mathies ikke kan stå på sidelinien og dirigere, men der er ingen grund til bekymringer:

– Så strammer pigerne sig an og hjælper hinanden med at yde det allerbedste, som de kan, siger den populære leder.

Se billeder fra øvetimen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.553055904744978.1073741854.371861676197736&type=3

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...