BALS ændrer åbningstider for at øge medarbejdertrivslen og reducere energiforbruget

Nye åbningstider hos BALS
Nye åbningstider hos BALS
19. oktober 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

I dag har butikkerne i BALS åbent til klokken 20 eller 21, men fra mandag vil butikkerne lukke klokken 19. Årsagen skal findes i et ønske om at øge trivslen blandt medarbejderne og samtidig energieffektivisere brugsforeningens butikker.

”Vores vision er at være Danmarks bedste arbejdsplads og indkøbssted og det bliver vi kun, hvis alle vores medarbejdere hver dag yder en fantastisk service overfor vores kunder, men det kræver en god og sund balance mellem tiden der bruges på arbejde og tiden sammen med familien”, siger Lars G. Andersen, direktør hos BALS.

Artiklen fortsætter under annoncen

BALS arbejder løbende på at udvikle den enkelte medarbejder gennem vidensdeling, kurser, uddannelse og dialog og her har en række medarbejdere givet udtryk for, at der gerne må skabes mere familietid i aftentimerne.

”Derfor har vi besluttet, at holde butikkerne åbent i kortere tid, hvilket passer godt med vores ønske om at skabe energibesparelser”, siger Lars G. Andersen.

”Som mange andre virksomheder er vi også blevet ramt af en voldsom stigning i vores energiomkostninger og derfor har vi kigget på kundernes handelsmønster og ydertimerne om aftenen er helt klart et sted, hvor vi bruger rigtig mange ressourcer på at holde åbent for en mindre kundegruppe og samtidig det tidsrum, hvor en række af vores medarbejdere hellere vil bruge tiden sammen med familien”, siger Lars G. Andersen, der ser ændringen af åbningstiden som en ’win-win’ situation for alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Medarbejdere kan komme tidligere hjem til familien, BALS kan spare omkostninger på energien og derved, i yderste konsekvens, undgå butikslukninger”, siger Lars G. Andersen.

Konkret er det butikkerne Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen i BALS, der fra den 24. oktober 2022 vil lukke klokken 19, mens discountkæden Fakta og COOP365 fortsætter med deres nuværende åbningstider.

Du kan læse mere og se de enkelte butikkers åbningstider her.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...