Baltic-gæster kan feste på DET GAMLE RÅDHUS

27. januar 2016 Erhverv

Onsdag blev nøglen drejet om på Hotel Baltic i Høruphav og det betyder blandt andet, der er mennesker, som pludselig og hurtigt skal finde andre rammer til den fest, der var aftalt med Hotel Baltic.

dk/wp-content/uploads/2016/01/Thorben-G.-Jensen-CEO-200×300.jpg” alt=”Thorben G. Jensen er klar til at tage imod selskabsgæster fra Hotel Baltic.” width=”200″ height=”300″ /> Thorben G. Jensen er klar til at tage imod selskabsgæster fra Hotel Baltic.

“DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten har plads til de gæster, der havde aftaler med Hotel Baltic. De skal bare ringe til os”, siger ejer af ipnordic og DET GAMLE RÅDHUS Thorben G. Jensen til SønderborgNYT. Han forklarer, at DET GAMLE RÅDHUS er nystartet og derfor ikke fyldt op i konfirmationstiden eller på sølvbryllupsdage.

“Store familiefester bestiller folk jo flere år i forvejen og vi har ikke været med længe nok til, at vi er booked op med konfirmationer”, siger Thorben G. Jensen.

“Forresten er enhver velkommen til at holde selskab eller møde hos os. Det er selvfølgelig ikke kun de gæster, der kommer i klemme med Hotel Baltic”, siger Thorben G. Jensen.

DET GAMLE RÅDHUS: 7465 1200

Du kan læse mere om DET GAMLE RÅDHUS HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk