Bange for indbrud – køb tryghed hos Veromontage.dk

21. oktober 2014 Erhverv

Der er masser af steder, man kan købe sig tyverialarm og dermed gøre det lidt mere risikabelt for indbrudstyvene, hvis de vælger at bryde ind.

000 kroner.” width=”300″ height=”183″ /> Allan Venderby har alarmløsninger, der koster fra 3.000 kroner.

“Selvom det er let at købe en alarm, så skal der altså noget faglig viden til, hvis målet er at få den rigtige alarm, som reagerer på de ting, som man vil have den til at reagere på”, siger Allan Venderby til SønderborgNyt. Han er nærmest ekspert i alarmer og har i de seneste måneder tilbudt sønderborgenserne den tryghed, der ligger i at have en alarm.

“Jeg har alarmer til boliger, til tanke på lastbiler, til tanke til fyringsolie og jeg har alarmer til småbåde, så ejeren får en melding, hvis nogen sejler afsted i den”, siger Allan Venderby.

Allan Venderbys firma, Veromontage.dk, tilbyder også alarmer til for eksempel spejderhytter og andre hytter, hvor der ikke er strøm.

Tidligere var Allan Venderby elektriker hos et firma i Kolding, der gjorde meget i alarmsystemer.

“Da vores veje skiltes ville jeg prøve at starte for mig selv. Og i ordrebogen kan jeg tydeligt se, at det er det rigtige”, siger han.

Så bekymrer du dig for vandskader, brand, indbrud eller overfald, så kig på hjemmesiden HER – og se, hvad Veromontage. dk kan hjælpe med.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk