Bar 37 er kommet glimrende fra start

6. august 2022 Erhverv
Kasper Hansen og Lars Moldt.
Kasper Hansen og Lars Moldt.

Det er Damir Damir, Mohamed og Bjørn, der i februar gik sammen om at åbne en ny og moderne natklub i det tidligere Bobs på Lille Rådhusgade og nu har de ansat nye folk, som skal stå ved roret i Bar 37 og det er Kasper Hansen og Lars Moldt, der har 5-6 års erfaring med i bagagen.

“Vores opgave er at finde på nye ting, på nye fester og booke gode kunstnere, som vores gæster gerne vil opleve”, siger Kasper Hansen til SønderborgNYT.

“På fredag har vi et brag af en fest med Toko, som er en dansk musiker, der rammer dem mellem 18 og 35 år”, siger Lars Moldt og fortæller, at netop kunstnerbesøg er noget, der får de unge til at besøge Bar 37.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bar 37 er kommet glimrende fra start.

“De unge i Sønderborg har taget godt imod stedet og bakker op. Vi er omkring 15-20 medarbejdere og kan sagtens bruge flere festglade ansatte”, siger de to frontfigurer og tilføjer, at har deres medarbejdere gode ideer til fester og andre nye tiltag, så er de åbne for at prøve ideerne af.

“Vi er jo sammen om at gøre Bar 37 endnu bedre”.

Bar 37 er åben fredage og lørdage fra 22 til klokken 05.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...