Bauhaus åbner den 24. juni

31. maj 2022 Erhverv
Bauhaus, Pressefoto
Bauhaus, Pressefoto

Bauhaus åbner det nye byggevarehus i Sønderborg fredag den 24. juni og inviterer alle til en kæmpe åbningsfest. Åbningsdagen og den efterfølgende weekend byder på vilde tilbud samt sjove konkurrencer og aktiviteter for alle gør-det-selv-folk, haveentusiaster, håndværkere og samarbejdspartnere.

Byggeriet af det nye byggevarehus har været længe undervejs, men nu melder Bauhaus, at alt er klar til at slå dørene op og byde indenfor til et brag af en åbningsfest.

“Alle medarbejdere har knoklet for, at vi nu kan præsentere et flot og indbydende byggevarehus for byen og hele landsdelen. Vi glæder os vildt meget til at vise resultatet frem og håber at se rigtig mange til vores fantastiske åbningsfest, der strækker sig over hele weekenden”, fortæller varehuschef Martin Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den store åbningsdag vil borgmester Erik Lauritzen deltage i festlighederne, og allerede kl. 6.45 vil han holde åbningstalen, inden han kl. 7 officielt erklærer byggevarehuset for åbent.

Der bydes på kaffe og croissanter på p-pladsen fra kl. 5.30 og konkurrence om fem gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne trækkes kl. 6.30.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...