BC Syd: Sønderborg Kommune er Årets Læreplads 2017

4. oktober 2017 Uddannelse

Business College Syd har kåret Sønderborg Kommune til Årets læreplads 2017 i kommunen. Virksomheden er indstillet til kåring af en kontorelev inden for offentlig administration.

Eleverne i virksomheder er blevet opfordret af Business College Syd til at indstille og argumentere for, at netop deres praktikplads er Årets Læreplads.

Kriterierne har været:

  • Eleven trives socialt og har gode arbejdsforhold.
  • Eleven bliver respekteret både for arbejdet og som menneske.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Eleven får udfordrende arbejdsopgaver.
  • Lærepladsen har gjort noget særligt for eleven.

Ud fra elevens indstillinger kan Business College Syd konkludere og fremhæve:

”Som ansat ved Sønderborg kommune går man glad på arbejde hverdag. Det er den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft”, sådan begynder Fie Paulsen sin indstilling til årets læreplads.

”Jeg er elev i Byråds- og Direktionssekretariatet, men jeg har også set, hvordan analyseteamet arbejder. Jeg har været i Kommunikationsafdelingen i halvanden måned, jeg har været i budstuen, og nu skal jeg i Projekt og Anlæg i et år. Jeg har stadig mulighed for at blive sendt rundt til andre afdelinger, og her har jeg indflydelse på, hvor det skal være” skriver Fie Paulsen om sin læreplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

”De går op i, at vi får en bred viden, og vi har mulighed for at komme på kurser for at dygtiggøre os. For eksempel ønskede min chef, at jeg skulle lave nogle PowerPoints for sekretariatet, og i den anledning fik jeg lov til at arrangere et kursus i PowerPoint, som vi alle fik rigtigt god gavn af”.

”Vi har et super sammenhold og vores uddannelsesansvarlige tager hånd om os og man føler sig altid tryg, også i de perioder, hvor der har været meget travlt i sekretariatet”, skriver Fie Paulsen..

Artiklen fortsætter under annoncen

Landets erhvervsskoler kårer hver især en række lokale vindere, der i november indstilles til lands-kåring som vinder hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...