Bedre skiltning til Sønderborg Lufthavn

17. november 2020 Erhverv

Kunder og turister kan fremover nemmere finde frem til Sønderborg Lufthavn. Det står klart efter en godkendelse fra Vejdirektoratet om skilte mod Sønderborg Lufthavn på den Sønderjyske Motorvej ved Kliplev samt bedre skiltning på rute 8 ved Nørremark i Sønderborg

”Alle tiltag – som nu med en bedre skiltning til Sønderborg Lufthavn – er velkomne i bestræbelserne på at understøtte vores ambitioner og visioner for lufthavnen. Den havde, inden Corona-krisensatte ind, op mod 76 000 passagerer om året og gæsterne kom fra et større opland i Jylland og Nordtyskland. Dem vil vi rigtig gerne servicere til nemt at finde frem til lufthavnen”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

I begrundelsen fra Vejdirektoratet hedder det blandt andet, at ’Servicevejvisning til terminalmålet Sønderborg Lufthavn udgør et behov for trafikanterne. I vurderingen er der lagt konkret vægt på, at passagertallet i Sønderborg Lufthavn er betydeligt, og at mange af passagererne kommer fra et større opland via E45’.

Sønderborg Kommune forventer, at skiltene mod Sønderborg Lufthavne sættes op inden for overskuelig fremtid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk