Bedre trivsel med kurset ‘Stop op og få dig selv med’

20. juli 2021 Samfund

Den 14. september gentages succesen med dagskurset ‘Stop Op og få dig selv med’, hvor du får mulighed for at stoppe op i dit liv og finde ud af, hvad du vil prioritere og have fokus på i tiden, der kommer.

Her får du øvelser og værktøjer til at genfinde og pleje din energi, til at værne om dit overskud, når hamsterhjulet kører og du får metoder til at være nærværende i dit eget liv.

Virksomhedskonsulent og stressrådgiver Krestina Buus Jeppesen og mindfulness-instruktør Kari Bjerke har sat sig for, at de vil hjælpe virksomhederne til at få medarbejdere, som trives og har det godt. Og det er på mange måder en fordel for virksomhederne at investere i deres ansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mange mennesker døjer med stress, angst og depressioner og de ting er behandlingskrævende – og vi har værktøjerne til, at virksomhederne kan forebygge, at medarbejdere bliver langtidssygemeldte på grund af mistrivsel”, siger Kari Bjerke til SønderborgNYT.

Dagen bliver en dag, hvor du mærker og bliver klogere på dig selv, så du bevidst kan prioritere dét, der er vigtigst i dit liv.

Dagen vil indeholde et mix af enkle yoga øvelser, mindfulness, enkle refleksionsøvelser lige til at tage med hjem. Den er ment som en gave, du kan give til dig selv, og alle kan være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår i det skønne nyrenoverede Gårdhotel Als Kloster, hvor der serveres lækker portionsanrettet frokost, kage og snacks samt vand, te og kaffe i løbet af dagen.

Kom i behageligt tøj, du kan bevæge dig i og tag en trøje med, så vi kan være ude, hvis vejret tillader det. Vi har tæpper og yogamåtter, men du er velkommen til at medbringe dit eget.

De to kvinder bringer vidt forskellige erfaringer ind i samarbejdet. Kari Bjerke har praktiseret mindfulness i 19 år og undervist i 10 år – blandt andet i forløb for virksomheder, på en række skoler og ikke mindst i private forløb med især stress- og angst- og depressionsramte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden arbejder hun som mindfulness-instruktør på Hotel Alsik, mens hun driver egen virksomhed ved siden af.

Krestina Buus Jeppesen har en erhvervsmæssig baggrund og har ledelseserfaring fra både det private og offentlige, men hun har for længst lagt en høj månedsløn og SAS-guldkort bag sig for at arbejde med noget langt mere meningsfuldt.

De seneste fem år, har hun været selvstændig med konsulent- og stressrådgivningsvirksomheden MindMatter, hvor hun dels har en til en-samtaler og dels virksomhedsforløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan tilmelde dig via Kari Bjerkes hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...