Bedste halvårsregnskab hidtil fra Broager Sparekasse

27. august 2018 Erhverv

Med et resultat i halvårsregnskabet før skat på 14,4 millioner kroner viser Broager Sparekasse fortsat en god udvikling og i forhold til sidste års halvårsregnskab, som lød på 12,5 millioner, er det en stigning på 1,9 millioner og dermed sparekassens bedste halvårsregnskab. Udlånet er steget til det højeste niveau de seneste 18 måneder. Det skyldes primært yderligere udlån til erhvervskunder.

”Alt i alt er vi rigtig tilfredse og stolte over dette halvårsregnskab. Vi er især glade for at se, at udlån til erhverv er stigende. Det har det seneste års tid været vores mål, at vækste på erhverv, og at det nu kan ses på tallene er bare rigtig godt”, lyder det fra direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig med, at halvårsregnskabet sætter rekorder, er omkostningerne også steget. Det skyldes bl.a. investering i IT og et større markedsområde.

”Vi vil gerne følge med udviklingen og den gode kurs vi har sat, og det kræver, at vi investerer tid og penge i nogle konkrete tiltag. Vi arbejder blandt andet meget med at udvikle vores IT-systemer især internt, så vi kan blive mere effektive i vores arbejde med kunderne”, fortæller Lars Christensen ifølge Broager Sparekasses hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningen af ny afdeling – og dermed udvidelse af lokalområdet i Vojens – har også været en investering i fremtiden.

”Vi er kommet tættere på vores kunder og nye potentielle kunder i Vojens- og Haderslevområdet. Vi er stadig i opstarten, men indtil videre tegner det rigtig godt, og vi er blevet taget godt imod i Vojens”, lyder det fra Lars Christensen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...