Bedste’s Catering: Selskabsmenuer til gode, sønderjyske priser

19. februar 2014 Erhverv

Hvis du mener, at priser omkring 130 til 160 kroner kuverten er overkommelig, så kan du bestille festmenu hos Bedste’s

Steven Redd Andersson er glad for, han kan lave festmad, der er til at betale.

Steven Redd Andersson er glad for, han kan lave festmad, der er til at betale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Catering i Sønderborg. Kokken Steven Redd Andersson lægger al sin faglige stolthed i, at det i sidste ende er mætte og tilfredse gæster, der rejser sig fra middagsbordene hos de mange familier, foreninger og virksomheder, han leverer festmad til.bedstes

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nogle gange tænker jeg på, om det måske er for billigt, men jeg tjener jo det, jeg skal, selvom priserne er lave, siger cateringchef Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Han fortæller videre, at al maden laves fra bunden ganske som i de gode, gamle dage.

– Og for at gøre det lettere, når der skal bestilles mad til for eksempel en konfirmation, så har jeg skrevet en række forslag op, så der kan plukkes lidt fra hvert felt – og så lander værtsparret med en herlig menu, siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kokken bruger ikke de store summer på markedsføring, fordi det i sidste ende bliver hans kunder, der skal betale det mere for maden.

– Men jeg er lige nu på Facebook og så kan man ringe til mig på 3139 3783, siger den travle Steven Redd Andersson.

Læs mere om Bedste’s Catering her: https://www.facebook.com/dinBedstes?fref=ts

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...