Bedste’s er klar med herlige, mættende måltider fra onsdag

14. maj 2013 Erhverv

nsdag er det muligt at træde indenfor i Wunder bar fra middagstid og bestille Dagens Ret til bare 65 kroner. Og det skyldes at Wunder bar i dagtimerne skifter navn til Bedste’s og disker op med en daglig ret, der er lavet helt i Bedste’s ånd.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde tror på, deres nye idé vil glæde mange sønderborgensere og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

– Det betyder, at alt er hjemmelavet – også brødet, siger Henrik Danekilde, der er medejer af Wunder bar. Han fortæller, at køkkenet er en selvstændig forretning i huset og den styres af Steven Redd Andersson, der selv agter at røre i gryderne.

– Det er jo skønt at komme i gang med et nyt koncept, som vi tror, mange vil blive glade for, siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. For Wunder bar har det betydet to ansatte mere.

Bedste’s køkken er Steven Redd Anderssons forretning – og den bor hos Wunder bar.

– Og det er ikke utænkeligt, det vil give flere arbejdspladser, siger Henrik Danekilde. For ham tæller arbejdspladser meget – og det samme gør det, at Wunder bar nu også bruger sine lokaler i dagtimerne.

På hverdage kan gæsterne nyde dagens ret og lørdag bydes der på frokostbord.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk