Bedste’s: May Britt sikrede sig aftensmad til ti dage

20. juni 2013 Erhverv

Det er May Britt Lindenskov, der løb med et klippekort, som udløser hele 10 gange Dagens Ret hos Bedste’s i Sønderborg. Det gjorde hun i en konkurrence, der blev sat i scene af Bedste’s og Sønderborg Nyt – og flere end 200 forsøgte sig.

– Jeg spiser her alligevel en gang imellem, så det er dejligt med ti gratis middage, siger May Britt Lindenskov til Sønderborg Nyt. Hun sætter pris på, at maden laves, som man gjorde det i de gode gamle dage.

Bedste’s byder på de gode gamle frokostretter – og så til en pris, at det er et godt alternativ til burgere og andet af det hurtige – og der er god mening i, at håndværkere, handelsrejsende og alle mulige andre nyder Dagens Ret på Rådhustorvet i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...