Bedste’s: May Britt sikrede sig aftensmad til ti dage

20. juni 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det er May Britt Lindenskov, der løb med et klippekort, som udløser hele 10 gange Dagens Ret hos Bedste’s i Sønderborg. Det gjorde hun i en konkurrence, der blev sat i scene af Bedste’s og Sønderborg Nyt – og flere end 200 forsøgte sig.

– Jeg spiser her alligevel en gang imellem, så det er dejligt med ti gratis middage, siger May Britt Lindenskov til Sønderborg Nyt. Hun sætter pris på, at maden laves, som man gjorde det i de gode gamle dage.

Bedste’s byder på de gode gamle frokostretter – og så til en pris, at det er et godt alternativ til burgere og andet af det hurtige – og der er god mening i, at håndværkere, handelsrejsende og alle mulige andre nyder Dagens Ret på Rådhustorvet i Sønderborg.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...