Bedste’s står snart klar med din julefrokost

24. september 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Steven Redd Anderssons tanker kredser allerede om julen og skal du prøve hans herlige hjemmelavede julefrokost, der både kan nydes hos Bedste’s eller derhjemme, så er det en rigtigt god idé at ringe på 3139 3783 og bestille. Bedste’s begynder at jule fra den 8. november.

Maden serveres fra buffet, hvor der står alt det, som hører sig til ved en traditionel dansk julefrokost. Steven Redd Andersson, der står i køkkenet, laver al maden fra bund af, så hos Bedste’s oplever du ikke friturestegte retter eller færdigkøbte ingredienser. Alt er som i de gode gamle dage, hvor farmor var dreng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde er ved at tage tilløb til julens frokoster.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde er ved at tage tilløb til julens frokoster.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Her Hos Bedste’s kan vi klare fra 1 til 80 kuverter til julefrokost på fredage og lørdage mellem 18 og 21, siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Når der er et sluttidspunkt på, så er det for at give plads til at feste efter maden. Han fortæller videre, at der sagtens kan laves julefrokost på hverdage, hvis der er minimum 10 personer, som skal spise.

– Og gæsterne er velkomne til at feste i Wunder-bar eller andre steder, når de har spist, siger Steven Redd Andersson.

Menu

Artiklen fortsætter under annoncen

Sild med karrysalat

Rullepølse med sky

Hamburgerryg med italiensk salat

Fiskefilet med remoulade

Leverpostej med bacon og svampe

Frikadeller og Ribbensteg

Hertil rødkål, brune og hvide kartofler og selvfølgelig brun sovs. Der er godt med hjemmesyltet surt, og Stevens friskbagte brød. Og så skal der sættes en prik over i’et med Ris a la mandes til dessert.

Kuvertprisen er 135 kroner. Hvis der betales 60 kroner ekstra for hver, så er der to timers fri bar med øl, vand og vin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem mod julen

Her kan du se, hvad Din Bedste’s serverer i dagene frem til julefrokosterne:

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...