Bedste’s står snart klar med din julefrokost

24. september 2013 Kultur

Steven Redd Anderssons tanker kredser allerede om julen og skal du prøve hans herlige hjemmelavede julefrokost, der både kan nydes hos Bedste’s eller derhjemme, så er det en rigtigt god idé at ringe på 3139 3783 og bestille. Bedste’s begynder at jule fra den 8. november.

Maden serveres fra buffet, hvor der står alt det, som hører sig til ved en traditionel dansk julefrokost. Steven Redd Andersson, der står i køkkenet, laver al maden fra bund af, så hos Bedste’s oplever du ikke friturestegte retter eller færdigkøbte ingredienser. Alt er som i de gode gamle dage, hvor farmor var dreng.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde er ved at tage tilløb til julens frokoster.

Steven Redd Andersson og Henrik Danekilde er ved at tage tilløb til julens frokoster.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Her Hos Bedste’s kan vi klare fra 1 til 80 kuverter til julefrokost på fredage og lørdage mellem 18 og 21, siger Steven Redd Andersson til Sønderborg Nyt. Når der er et sluttidspunkt på, så er det for at give plads til at feste efter maden. Han fortæller videre, at der sagtens kan laves julefrokost på hverdage, hvis der er minimum 10 personer, som skal spise.

– Og gæsterne er velkomne til at feste i Wunder-bar eller andre steder, når de har spist, siger Steven Redd Andersson.

Menu

Artiklen fortsætter under annoncen

Sild med karrysalat

Rullepølse med sky

Hamburgerryg med italiensk salat

Fiskefilet med remoulade

Leverpostej med bacon og svampe

Frikadeller og Ribbensteg

Hertil rødkål, brune og hvide kartofler og selvfølgelig brun sovs. Der er godt med hjemmesyltet surt, og Stevens friskbagte brød. Og så skal der sættes en prik over i’et med Ris a la mandes til dessert.

Kuvertprisen er 135 kroner. Hvis der betales 60 kroner ekstra for hver, så er der to timers fri bar med øl, vand og vin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem mod julen

Her kan du se, hvad Din Bedste’s serverer i dagene frem til julefrokosterne:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...