Bemærk Queen Machine og symfoniorkestret går på scenen klokken 19:30 og ikke klokken 20

26. januar 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

I aften spilles koncerten Queen Machine in Symphony i Koncertsalen Alsion er klokken 19.30 og ikke klokken 20, som der står på billetterne.

Koncerten blev flyttet grundet coronanedlukningerne, derfor passer klokkeslættet på de oprindelige billetter ikke mere, oplyser Alsion.

Koncerten er for længst udsolgt. Både band og symfonikere glæder sig vildt meget til i aften. I de seneste dage har der været vild travlhed både på scenen, over scenen, backstage og i de forskellige solist- og øverum. Der bliver en fest på scenen i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi opfordrer desuden publikum til at komme i god tid, da man på grund af komplet fuldt hus skal påregne lidt ekstra tid til blandt andet parkering, komme på plads og eventuelt køb af drikkevarer inden koncerten.

I koncerten bygger Sønderjyllands Symfoniorkester og bandet Queen Machine en symfonisk bro mellem Glam Rock og klassisk musik, og dirigenten Christian Baltzer samler kræfterne for at præsentere ‘Queen Machine in Symphony’ ved koncerten torsdag aften. Sønderjyllands Symfoniorkester vil sammen med Queen Machine understrege og fremhæve Queens sange og distinkte lyd, hvor de præsenterer de velkendte super-hits tilført det helt store symfoniske brus.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...