Benniksgaard har ansat en direktør

1. september 2021 Erhverv
Mads Friis og Frank Møller
Mads Friis og Frank Møller

Frank Møller er navnet på direktøren, som Mads Friis har ansat på Benniksgaard, så han selv kan koncentrere sig om andre områder af sin forretning, der blandt andet tæller Danhostel Sønderborg City og Hotel 6400.

“Min opgave er at føre Benniksgaard videre i Mads Friis’ ånd, så han selv kan træde lidt tilbage”, siger Frank Møller, som har erfaringer fra hotelbranchen.

“For det første er jeg uddannet tjener og for det andet, så har jeg været ejer af Hotel Postgården i Fredericia”, siger direktøren, som har solgt hotellet i Fredericia.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frank Møller havde ikke en plan, som sagde, at han skulle sælge sit hotel i Fredericia og så blive direktør i Rinkenæs.

Mads Friis og Frank Møller mødtes via netværk.

“Der var nogle, som foreslog, jeg tog en snak med Frank Møller og det afgørende for mig var, at han har været selvstændig og har ledet over 100 medarbejdere. Og så har han drevet et hotel og løftet det”, siger Mads Friis til SønderborgNYT og tilføjer:

“Vi forstår hinanden”.

Mads Friis fortæller, at han skal i gang med at renovere Danhostel Sønderborg City.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kommer til at tage op til et par år”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Sønderborgs veterankoorddinator hædret med Nordic Veterans Medal of Honour

30. maj 2023 Erhverv

Kim Andersen, der er veterankoordinator i Sønderborg Kommune, er blevet anerkendt for sit store arbejde for veteraner i Sønderborg og Sønderjylland. For indsatsen har han modtaget Nordic Veterans Medal of Honour i bronze. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med paraden på UN Peacekeepers Day, der forgik i går, mandag, i Kastellet i København. I begrundelsen […]

Læs mere...