Benniksgaard Hotel har vokseværk

4. juni 2021 Uncategorized
Mads Friis. Pressefoto
Mads Friis. Pressefoto

Benniksgaard Hotel har vokseværk og indehaveren har brugt Corona-nedlukningen til at udvide forretningen, der nu er Sønderjyllands største overnatningsvirksomhed.

”På Benniksgaard Hotel har vi brugt nedlukningen til at udvide forretningen. Vi har styrket vores position på markedet ved at overtage ejerskabet af Hotel 6400 samt overtage Danhostel Sønderborg. Vi er nu Sønderjyllands største overnatningsvirksomhed, målt på senge”, fortæller direktør og indehaver af Benniksgaard Hotel, Mads Friis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Corona-nedlukningen har været hård, men Benniksgaard Hotel har brugt nedlukningen som en anledning til at tænke nyt. Det økonomiske udgangspunkt har således gjort det muligt at investere i overnatningskapacitet i Sønderjylland. Mads Friis tror på regionen og vil gerne sætte gang i noget mere:

”Det er vigtigt, at Sønderjylland også fremadrettet er klar til at tage konkurrencen op omkring erhvervsgæster, turister og lejrskoler. Ellers vil det koste mange arbejdspladser i hele regionen og udvidelsen skal gøre Benniksgaard Hotel stærkere i denne hårde konkurrence”, fortæller han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Friis har købt Torben Hansens aktier i Hotel 6400, som de har drevet i fællesskab indtil nu. Selve ejendommen beholder Torben Hansen dog, så partnerskabet fortsætter. Herudover har Benniksgaard Hotel også overtaget driften af Danhostel Sønderborg.

Begge investeringer er foretaget på baggrund af et indgående kendskab til både forretningerne, driften og folkene bag. Det betyder, at der er mulighed for at styrke personalets tilhørsforhold og samarbejde på tværs af de tre hoteller.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med Hotel 6400 har Torben Hansen og jeg formået at opbygge et førsteklasses erhvervshotel midt i Sønderborg. Vores investering i hotellet ligger i naturlig forlængelse af vores langvarige og succesfulde samarbejde med Torben igennem de seneste år, og jeg ser frem til at bygge videre på Hotel 6400 enorme potentiale i årene der kommer”, siger Mads Friis og fortsætter:

”Danhostel Sønderborg har under Birgit Misser og Søren Sejersen udviklet sig til en sund forretning med en perfekt placering midt i knudepunktet for områdets mange vandre- og cykelruter. Jeg glæder mig over, at vi nu får muligheden for at sikre, at Danhostel Sønderborg også fremover bevarer sin position som førstevalg for den aktive turisme i området”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med investeringerne udvider Benniksgaard Hotel forretningen betragteligt, og det er bestemt ikke tilfældigt, at Mads Friis i denne forbindelse har valgt at fokusere på lokalområdet.

”Når vi, trods nedlukningen, har formået at holde en god forretning kørende og nu kan geare op, falder det mig naturligt at rette blikket mod mit lokalområde. Et stærkt lokalområde er en afgørende værdi for mig, da det er forudsætningen for mine forretningers succes”, siger Mads Friis og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg mener i al beskedenhed, at jeg bor i et af Danmarks mest naturskønne områder, der har et kæmpe turistpotentiale, så det vil jeg selvfølgelig gerne investere i”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...