Benny Engelbrecht: Helt surrealistisk 1. maj i Kongevejsparken

1. maj 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag klokken 13 holdt den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht sin 1. maj-tale og SønderborgNYT sendte talen live på Facebook.

“Jeg kan huske et år, hvor det regnede ret meget 1. maj og der var vi omkring 100 mennesker samlet her i Kongevejsparken”, sagde Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Men i år er det helt surrealistisk”, sagde han.

Benny Engelbrecht var fast besluttet på, at arbejderne ikke skulle snydes for en 1. maj-tale, så han ankom til Kongevejsparken flankeret af to røde faner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Talen er ikke en af den slags med paroler og med stikpiller til de borgerlige. Jeg taler i stedet om den mærkelige tid, vi er i lige nu”, siger Benny Engelbrecht. Enhver, der har lyst, kan klikke ind her på SønderborgNYTs Facebookside og høre talen.

“Det kan man gøre hjemme i haven, hvor det er muligt at grille en ringrider og nyde et glas lunken øl med nogle få venner”, sagde Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...