Benny Engelbrecht: Helt surrealistisk 1. maj i Kongevejsparken

1. maj 2020 Samfund

Fredag klokken 13 holdt den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht sin 1. maj-tale og SønderborgNYT sendte talen live på Facebook.

“Jeg kan huske et år, hvor det regnede ret meget 1. maj og der var vi omkring 100 mennesker samlet her i Kongevejsparken”, sagde Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Men i år er det helt surrealistisk”, sagde han.

Benny Engelbrecht var fast besluttet på, at arbejderne ikke skulle snydes for en 1. maj-tale, så han ankom til Kongevejsparken flankeret af to røde faner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Talen er ikke en af den slags med paroler og med stikpiller til de borgerlige. Jeg taler i stedet om den mærkelige tid, vi er i lige nu”, siger Benny Engelbrecht. Enhver, der har lyst, kan klikke ind her på SønderborgNYTs Facebookside og høre talen.

“Det kan man gøre hjemme i haven, hvor det er muligt at grille en ringrider og nyde et glas lunken øl med nogle få venner”, sagde Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...