Benny Engelbrecht: Helt surrealistisk 1. maj i Kongevejsparken

1. maj 2020 Samfund

Fredag klokken 13 holdt den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht sin 1. maj-tale og SønderborgNYT sendte talen live på Facebook.

“Jeg kan huske et år, hvor det regnede ret meget 1. maj og der var vi omkring 100 mennesker samlet her i Kongevejsparken”, sagde Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

“Men i år er det helt surrealistisk”, sagde han.

Benny Engelbrecht var fast besluttet på, at arbejderne ikke skulle snydes for en 1. maj-tale, så han ankom til Kongevejsparken flankeret af to røde faner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Talen er ikke en af den slags med paroler og med stikpiller til de borgerlige. Jeg taler i stedet om den mærkelige tid, vi er i lige nu”, siger Benny Engelbrecht. Enhver, der har lyst, kan klikke ind her på SønderborgNYTs Facebookside og høre talen.

“Det kan man gøre hjemme i haven, hvor det er muligt at grille en ringrider og nyde et glas lunken øl med nogle få venner”, sagde Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...