Benny Engelbrecht og musikskoleelever synger klimasange

4. juni 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

På onsdag, hvor der er Sønderborg Klimadage, spiller og synger Benny Engelbrecht og et par elever fra Musikskolen fra klokken 15 til 15:50 for, når der er klima-fællessang i debatteltet, som stilles op ved MultiKulturhuset.

“Det bliver meget festligt, folkeligt og fornøjeligt – og jeg kunne slet ikke sige andet end ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med”, siger folketingsmedlem Benny Engelbrecht, som også er en rutineret guitarist og sanger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synger sjove og anderledes klimasange, som deles ud, så der kan synges med”, siger Benny Engelbrecht, som lover, at der også kommer en klimasang, som aldrig før er hørt.

Benny Engelbrecht fortæller, at han har fulgt ProjectZero helt fra start af og derigennem lærte han Peter Rathje, som tidligere var i spidsen for ProjectZero at kende.

“Det var ham, som spurgte, om jeg ville komme og spille – og havde han spurgt, om jeg ville skænke kaffe, så havde jeg også sagt ja”.

Læs meget mere her på Klimadage 2022.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...