Benny Engelbrecht: Udsigterne til at der kommer en Als-Fynbro er ikke blevet ringere

27. juni 2019 Politik

Under valgkampen var Benny Engelbrecht blandt fortalerne om, at det giver rigtig god mening med en fast forbindelse mellem Als og Fyn – og torsdag fik han ministerstolen i Transportministeriet.

“Og jeg kan sige, at udsigterne til, at der kommer en fast forbindelse mellem Als og Fyn bestemt ikke er blevet ringere med min udnævnelse”, siger transportminister Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Spilleregler

Selvom en ministerpost er magtfuld, så kan Benny Engelbrecht ikke bare sætte tilløbet til brobyggeriet i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som minister er man minister for hele landet og kan ikke bare sidde og forfordele sin egen baghave”, siger Benny Engelbrecht.

Den kommende tid skal Transportministeren i gang med forberedelserne til et trafikforlig.

“Det glæder jeg mig til og jeg er meget bevidst om, jeg er minister i en mindretalsregering. Jeg får kun de ting igennem, som der kan skabes flertal for i Folketinget”, siger Transportministeren til SønderborgNYT.

Tungt ministerium

Transportministeriet kaldes for et tungt ministerium.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en såkaldt tung post at vælre transprotminister og det er det iøvrigt også at være skatteminister”, siger Benny Engelbrecht.

“Transportministeriets arbejde angår rigtigt mange menneskers hverdag, så jeg glæder mig til at komme i gang”.

“Og så er jeg forberedt på, der nogle gange er sager, som lander på mit bord, fordi der er noget, der ikke fungerer, For eksempel letbaner, hvor nogen kommer til skade”, siger Benny Engelbrecht.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk