Benny Engelbrecht vil lytte til dine meninger om sundhedsvæsnet

30. december 2018 Politik

Kom til lyttemøde med Socialdemokratiets finansordfører Benny Engelbrecht om sundhed. Det er finansordføreren der lytter og din mening der har betydning.

For hvem skal bestemme over fremtidens sundhedsvæsen?

Skal det fortsat være folkevalgte der træffer beslutningerne eller skal det overlades til embedsfolk at træffe beslutninger om sygehuse, ambulancevæsen og lægedækning?

På lyttemødet, som foregår i MultiKulturhuset på torsdag, er alle velkomne, men især sundhedsfagligt personale er meget velkomne til at give deres synspunkter til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke en forudsætning for at deltage i mødet at man er medlem i Socialdemokratiet eller for den sags skyld enig i partiets politik. Finansordfører Benny Engelbrecht lytter til synspunkter fra de fremmødte.

Mødet begynder klokken 19 med et meget kort oplæg fra Benny Engelbrecht.

Vi planlægger at slutte klokken 20:30, skriver Socialdemokratiets partiforening.

Baggrund

Socialdemokratiet kom tidligere på året med et udspil om fremtidens sundhedsvæsen og det forventes at den nuværende regering vil komme med et sundhedsudspil umiddelbart efter nytår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge dele vil indgå i rammen for lyttemødet, men først og fremmest ønsker Socialdemokratiet at høre hvad du mener om og forventer af sundhedsvæsenet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...