Benny Engelbrecht vil lytte til dine meninger om sundhedsvæsnet

30. december 2018 Politik

Kom til lyttemøde med Socialdemokratiets finansordfører Benny Engelbrecht om sundhed. Det er finansordføreren der lytter og din mening der har betydning.

For hvem skal bestemme over fremtidens sundhedsvæsen?

Skal det fortsat være folkevalgte der træffer beslutningerne eller skal det overlades til embedsfolk at træffe beslutninger om sygehuse, ambulancevæsen og lægedækning?

På lyttemødet, som foregår i MultiKulturhuset på torsdag, er alle velkomne, men især sundhedsfagligt personale er meget velkomne til at give deres synspunkter til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke en forudsætning for at deltage i mødet at man er medlem i Socialdemokratiet eller for den sags skyld enig i partiets politik. Finansordfører Benny Engelbrecht lytter til synspunkter fra de fremmødte.

Mødet begynder klokken 19 med et meget kort oplæg fra Benny Engelbrecht.

Vi planlægger at slutte klokken 20:30, skriver Socialdemokratiets partiforening.

Baggrund

Socialdemokratiet kom tidligere på året med et udspil om fremtidens sundhedsvæsen og det forventes at den nuværende regering vil komme med et sundhedsudspil umiddelbart efter nytår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge dele vil indgå i rammen for lyttemødet, men først og fremmest ønsker Socialdemokratiet at høre hvad du mener om og forventer af sundhedsvæsenet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...