Bente Lyck-Damgaard fra EUC Syd skal være direktør i VUC Syd

21. oktober 2019 Erhverv

Bente Lyck-Damgaard fra EUC Syd  sætter sig fra 1. december i direktørstolen i en institution, der har fået en del negativ opmærksomhed.

VUC Syd har haft sager med dets forbrug. I een sag brugte virksomheden 3,9 millioner kroner på udlandsrejser. I en anden sag brugte ledelsen 43.086 kroner på Apple-ure til ledelsen. Bente Lyck-Damgaarg mener ikke selv, at hendes arbejde hos VUC Syd vil blive påvirket af sagerne fra før hendes tid.

“Man har lært af den her sag. Det er selvfølgelig ikke en form for ledelse, jeg vil føre. Når vi har med offentlige penge at gøre, så skal vi også passe på dem”, siger Bente Lyck-Damgaard til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sit fremtidige virke som direktør vil Bente Lyck-Damgaard gerne have fokus på VUC Syds genoprettelsesplan.

“Jeg vil gerne sætte mig ordentligt ind i genoprettelsesplanen. VUC Syd skal være en skole, hvor man gerne vil gå i skole og gå på arbejde”, siger Bente Lyck-Damgaard.

Genoprettelsesplanen er en plan, som vil prioritere kursist-rettede opgaver, fastholde kvaliteten gennem mere samarbejde samt investere i at styrke tiltrækning og gennemførsel. Med planen vil man gerne bruge de kommende to år på at stabilisere VUC Syds økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bente Lyck-Damgaard er uddannet økonom og har derudover en master i uddannelsesledelse fra Leicester Universitet. På EUC Syd har hun blandt andet været ansvarlig for htx-uddannelsen og den internationale IB-uddannelse. Derudover er hun formand for Erhvervskvinder i Syd og med i en række uddannelsesnetværk og bestyrelser.

Det skriver VUC Syd på deres hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...