Bentes Fodpleje har fået ny adresse

2. august 2020 Erhverv

Efter 18 år i Alsbo har Bente Pehmøller flyttet sin klinik, Fodklinikken Hos Bente & Louise, til Lille Ringbo, som ligger i krydset ved Ringgade og Rojumvej i Sønderborg. Adressen er Ringgade 150 og døren åbnes i morgen, mandag.

“Oprindeligt er jeg uddannet frisør, men syntes så, der skulle ske noget andet og så blev jeg fodplejer og jeg begyndte at køre rundt til kunder for 35 år siden og har haft klinik i Sønderborg i 34 år”, siger Bente Pehmøller til SønderborgNYT.

I de nye lokaler kan kunderne også møde Louise Ploug Jensen, som har været fodplejer i en årrække og kompagnon siden 1. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ligesom Bente Pehmøller, så jeg kører jeg også ud til de kunder, som har svært ved at komme ind til os i klinikken”, siger Louise Ploug Jensen.

Klinikken er åben alle hverdage og på lørdage er der der akuttider.

“Fodpleje er for både kvinder og mænd – og vi møder kunder fra 16 år og op. Den ældste kunde, som jeg har, fyldte 100 år i sidste uge”, siger Bente Pehmøller og fortæller så, at det er muligt at købe gavekort, som man kan give til andre, så de kan nyde en rigtig god fodbehandling fra de to lægeexaminerede fodplejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gavekortene er populære og det er jo dejligt at give et gavekort, som giver mulighed for velvære”, siger de to fodplejere, som er medlemmer hos Sammenslutningen af danske fodplejere og – som kursusbeviserne på væggen afslører – så har de hele tiden holdt sig opdateret gennem masser af kurser.

“Vi har også papirer på, at hos os er hygiejnen helt i top og det er vigtigt for os”, siger Bente Pehmøller.

Flytningen bliver fejret med en reception den 15. august.

Du kan læse mere om Fodklinikken Hos Bente & Louise på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...