Berejste Mikkel Beha Erichsen besøger Arnold Busck

14. januar 2020 Erhverv

Den 20. januar kl. 16.30-17.00 får boghandler Arnold Busck i Borgen besøg af Mikkel Beha Erichsen, der udkom med ny bog i november, Logbog fra Wallenberg.

I Borgen vil den tv-kendte forfatter snakke med gæsterne og signere bøger.

Logbog fra Wallenberg er en fortælling om familiens seneste sørejse fra København til Svalbard, helt oppe ved kanten af polarisen mellem kælvende bræer og isbjørne. Mikkel Beha Erichsen skriver med begejstring om at dykke med spækhuggere, sejle mod Polarhavet, overnatte under nordlyset i den iskolde Finmark og tage på eventyr med første barnebarn ombord. Men det er også en ærlig beretning om at stå midt i livet, om at turde at tage kaptajnsrollen i sit eget liv, om glæden ved fælles drømme og se dem blive til virkelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel Beha Erichsen fortæller åbent om at tage afsked med sin far, langfartskaptajnen Troels Kløvedal og hvordan han skal finde ud af at navigere i sin nye rolle som den ældste i flokken, skriver Arnold Busck.

I Arktis sejler familien i havområder, der før var dækket af is, og får et tydeligt forvarsel om, at verden fremover bliver mere barsk at leve i. En højaktuel påmindelse om at vi alle har et ansvar for at aflevere vores klode i nogenlunde stand til kommende generationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logbog fra Wallenberg er en bog for alle de eventyrlystne og dem, der godt gider at få et lille spark bagi og blive mindet om, at livet skal leves, lige så længe vi har det.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...