Besøg Det Store Loppemarked i Gråsten

7. februar 2023 Gråsten
Pressefoto: Kræftens Bekæmpelse i Gråsten
Pressefoto: Kræftens Bekæmpelse i Gråsten

I weekenden den 11. og 12. februar kan du gøre gode handler, når Kræftens Bekæmpelse i Gråsten åbner dørene til ’Det Store Loppemarked’ med gratis adgang til de 80 loppestande i Ahlmannsparken – begge dage er der åbent fra kl. 10.00 til 15.00.

Det Store Loppemarked i Gråsten er meget populært, både blandt kræmmere og publikum og i de tidligere i år har vi solgt de 80 pladser på rekordtid og desværre måtte vi sige nej til rigtigt mange, som ønskede at købe en plads, skriver foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På dén baggrund har Kræftens Bekæmpelse i Gråsten fået en klar opfordring: Hold loppemarkedet over to dage!

”Vi lyttede og nu er der ’Det Store Loppemarked’ både lørdag og søndag – og igen i år har vi solgt de 2 x 80 stande på kun én uge”, siger formand for Kræftens Bekæmpelse i Gråsten Orla Skovlund Hansen og tilføjer:

”Loppedagene er rene Win-Win-dage” – man får ryddet op på loftet eller i kælderen, børnenes udtjente legesager skal videre til et nyt liv i et nyt hjem og så støtter man et rigtigt godt formål. Og til sidst: Så bliver det bare to rigtigt hyggelige dage i Ahlmannsparken”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I caféområdet i hallen, hvor der er opstillet borde og stole, kan du købe frisk kaffe og kage med videre fra Ahlmannsparkens Cafeteria.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...