Bestyrelsen bad Sønderborg Forsynings ledelse gå deres eget bud grundigt igennem

18. januar 2019 Erhverv

Bestyrelsesformanden i Sønderborg Forsyning, Tom Nielsen, er glad for, han bad sin direktør, Lars Riemann, gennemgå tallene i det bud, som forsyningen havde givet på kørslen af skrald.

“Der var nogle, der havde bedt om aktindsigt og jeg ville være helt sikker på, at der ikke ville fundet fejl i materialet, når det landede ud hos andre vognmandsfirmaer”, siger Tom Nielsen.

Og så viste det sig, der var fejl i materialet – og denne gang blev de fundet.

“Da Tom Nielsen blev klar over det, indkaldte han prompte til et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor der var enighed om, at udbuddet skal gå om. Det er det eneste rigtige”, siger Peter Hansen, der også er en del af Sønderborg Forsynings bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er skrevet til de vognmænd, som deltog i udbuddet, at der er fejl i Sønderborg Forsynings materiale og så opfordrer man til, at de deltager i endnu en omgang.

“I bestyrelsen har vi ikke været inde i alle tallene, men har lyttet til Sønderborg Forsynings ledelse”, siger Tom Nielsen til SønderborgNYT.

“Og undervejs har jeg stillet mange kritiske spørgsmål”, siger Peter Hansen.

Når bestyrelsen i Sønderborg Forsyning tager stilling til noget, så er det hele bestyrelsen, der bakker op om beslutningen. Man får ikke skrevet ind i sagerne, hvis man er uenig og der stemmes heller ikke om tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sådan er det altid i virksomhedsbestyrelser”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Hvad den regnefejl, som kom med hele vejen gennem det kommunale bud, skal have af konsekvenser, er der ikke taget stilling til.

“I første omgang handlede det om brandslukning, altså at sikre, at udbuddet sker på fair vilkår”, siger begge bestyrelsesmedlemmer.

Tom Nielsen og Peter Hansen er også medlemmer af byrådet, hvor de er valgt ind for henholdsvis Socialdemokratiet og Venstre.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk