Betalingskort driller

24. april 2016 Erhverv

Mange kortholdere oplever problemer med at gennemføre betalinger via betalingsterminalerne. Det skyldes en driftsfejl hos selskabet, der står for kortsystemet.

Selskabet Bankdata, der står for driften af kortsystemet i flere banker, har i nat lavet en opdatering, som nu er med til at skabe problemer for kunder med betalingskort i bankerne Sydbank, Jyske Bank, Alm. Brand Bank, Djurslands Bank, Kreditbanken, Nordjysk Bank, Nordjyske Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland og Østjydsk Bank.

Artiklen fortsætter under annoncen

dankort8

” Der er et par ting, der ikke er nået at blive færdige i forbindelse med opdateringen, men vi arbejder på det,” siger Bankdatas underdirektør, Morten Lauridsen, til TV 2 der forventer at der vil være styr på problemet omkring middag.

Er du indehaver af et debitkort, skal man forberede mig på at være en af dem, der er omfattet af systemfejlen. Det betyder også, at det ikke er alle kortindehavere, der skal være nervøse, når de står og skal betale. Lagt de fleste mindre transaktioner foretaget med et almindeligt dankort ryger igennem, så længe beløbet er på under 1000 kroner.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk