Betina H. Hansen: Når du ikke investerer din opsparing mister du penge

1. maj 2019 Erhverv

Tirsdag aften holdt Broager Sparekasse et investeringsarrangement, hvor Betina H. Hansen fra Sparinvest gjorde de godt 70 deltagere lidt klogere på, det giver rigtig god mening at investere sin opsparing fremfor at lade den stå i sparekassen til en rente på nul eller lade pengene ligge hjemme under madrassen.

Inden Betina H. Hansen begyndte at fortælle, sagde Broager Sparekasses formuecenterdirektør Leif Thomasen at Broager Sparekasse altid tænker i ordentlighed.

“Vi vil ikke investere i svært gennemskuelige produkter – og når der er kunder, der ønsker netop det, så bliver det uden os”, sagde Leif Thomasen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Broager Sparekasses hjemmeside er der et investeringsunivers, som er skrevet på en let forståelig måde.

“Vi laver også investeringsarrangementer og så arbejder vi sammen med Sparinvest”, sagde Leif Thomasen og tilføjer, at sparekassens investeringskunder kan føle sig trygge.

“Vi går kun med i investeringer, vi kan stå inde for”.

Skal ferierejsen være til Broager?

“Hvis man lader sin opsparing ligge hjemme under madrassen eller har den på en almindelig konto i sparekassen, så mister man penge på grund af inflation”, sagde Betina H. Hansen fra Sparinvest.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så i stedet for at rejse til Bali, så kan det være, at man i stedet skal satse på Broager”, sagde hun.

Hun fortalte videre, at man ikke bare kan kigge i en krystalkugle og så ved man, hvordan der skal investeres.

“Først skal man beslutte, hvor store udsving man kan tåle og også beslutte, hvornår man vil have sin investering udbetalt”.

Når man er nået frem til det, så anbefaler jeg, at man snakker med en professionel rådgiver, altså sparekassen.

Sker investeringen via Broager Sparekasse, så kan det være gennem Sparinvests investeringspakker, hvor der er en med lav risiko. Her købes der aktier for 25 procent af investeringen og obligationer for resten.

“Den midterste pakke handler om at bruge 45 procent på aktier og den i sidste satses 65 procent på aktier”, sagde Betina H. Hansen.

Sparinvest investerer på en måde, så risikoen er lavest mulig.

Læs om Finn Nørbygaards investeringserfaringer HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...