BHJ Fonden delte priser ud på SDU i Sønderborg

6. december 2021 Erhverv
Lektor Fei Yu tager imod hæder og 25.000 kroner. Pressefoto
Lektor Fei Yu tager imod hæder og 25.000 kroner. Pressefoto

En af Sønderjyllands store humanitære og kulturelle fonde, BHJ Fonden, uddelte fredag to forskningspriser ved BHJ Award.

“Vi er dybt taknemmelige over, at BHJ Fonden støtter stærkt op omkring SDU. Fonden spiller en vigtig rolle i at understøtte vores unge medarbejdere med både økonomi og hæder”, lyder det i en pressemeddelelse fra professor og leder for Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn.

BHJ Fonden, som har fokus på at støtte initiativer, der kan styrke udviklingen fortrinsvis i Sønderjylland, har igennem mere end 10 år støttet op omkring SDU med forskellige priser til studerende, forskere og undervisere, som har udmærket sig på Campus Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Priserne ’Young Scientist Award’ og ’Innovation Award’ gik til henholdsvis Yogendra Kumar Mishra og Fei Yu, som udover hæderen modtog 25.000 kroner hver.

I begrundelsen for, at professor mso Yogendra Kumar Mishra blev tildelt ’Young Scientist Award’ blev der bl.a. lagt vægt på en enorm foretagsomhed, som har udmøntet sig i end 50 publicerede videnskabelige artikler i de seneste tre år, hvor han har været ansat ved SDU i Sønderborg.

Endvidere har han formået at opbygge en stærk forskningsgruppe omkring området ‘smarte materialer’, som SDU Sønderborg allerede nu er kendt vidt og bredt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lektor Fei Yu blev hædret for at være en drivkraft bag implementeringen af ‘Virtual and Augmented Reality’, VAR, i både forskning og undervisning på SDU Sønderborg. Fei Yu så hurtigt potentialet i VAR, hvilket i dag er et værktøj, som er stærkt efterspurgt af både studerende på universitetet og områdets virksomheder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...