Bibliotekerne indfører stikprøvekontrol af Coronapas

25. maj 2021 Samfund

Et stort folketingsflertal har aftalt om at lempe kontrollen med coronapas ved blandt andet bibliotekerne og det betyder, at der i Sønderborgs biblioteker fremover vil være stikprøvekontrol enten i den betjente åbningstid eller i det tidsrum, hvor de selvbetjente biblioteker er tilgængelige.

Alle borgere kan forvente at blive stikprøvekontrolleret i bibliotekerne, skriver Sønderborg Kommune.

”I mere end et år har der været begrænsninger i adgangen til bibliotekerne, som dog har været kompenseret ved forskellige gode løsninger og især i kraft af bibliotekernes digitale tilbud. At bibliotekerne nu er åbne igen betyder, at der også er adgang til mødefaciliteterne. Det er der mange – især foreninger, der har efterlyst”, siger Jesper Kock, der er næstformand i Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme tilføjer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...