Biblioteket: Hør hvordan fremtidens epidemier vil udvikle sig

24. oktober 2021 Samfund

Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier som pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger?

På biblioteket i Sønderborg kan du tirsdag klokken 19 høre om nye matematiske modeller, som giver os indsigt i hvordan fremtidige epidemier udvikler sig, herunder covid-19-pandemien.

Arrangementet er en livestreaming af et offentligt foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Aftenens foredragsholder er Lone Simonsen, professor og pandemiforsker på RUC. I 2021 er hun blevet hædret med Forskningskommunikationsprisen for hendes særlige evner til at kommunikere forskning til offentligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal hentes en gratis billet på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...