Biblioteket i Dybbøl: Kom og hør om Gendarmstiens betydning

11. september 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste vandreruter, en 74 kilometer lange kystvandrerute.

Som den første danske vandresti blev Gendarmstien fra Høruphav til Padborg den 5. maj udnævnt til Europæisk Kvalitetsvandrevej.gendarm

I forbindelse med udnævnelsen gik Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter og kommunerne i Sønderborg og Aabenraa sammen om at give stien et løft. Det har betydet at ruten bl.a. er blevet forsynet med 350 nye pæle, så det er blevet lettere at finde vej uden kort, og at stien har får en ny hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

På efterårets første bibliotekscafé i Dybbøl kan man høre Irene Sanchez Lorenzen, som har været koordinator på projektet, fortælle om hvad dette spændende projekt indebærer.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Bibliotekets Caféen er tirsdag den 15. september kl. 16.00 – 17.00 – og den finder sted på Biblioteket Dybbøl i udlånet.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...