Bilforhandler Martin Iversen mærker også Corona-krisen

2. juni 2020 Erhverv

I hele landet er bilsalget faldet med hele 30 procent, siden statsministeren lukkede landet ned.

“I marts og april kom der stort set ingen kunder i butikken”, siger bilhandler Pierre Iversen, der forhandler Ford og Skoda i Martin Iversen på Alsgade i Sønderborg.

“Dengang grænsen til Tyskland blev lukket, så virkede den også på folk som en mental grænse og mit indtryk er, at handlen i Sønderjylland er hårdere ramt end andre steder i landet”, siger Pierre Iversen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilbud reddede lidt omsætning

Hos Ford har der gennem foråret været tilbud på en Plug-in hybrid Ford Kuga.

“Dem har vi solgt en del af og blev udfordret af, at der ikke var nogle medarbejdere på fabrikken, så kunderne kom til at vente på deres nye bil”, siger forhandleren.

Corona-krisen er ikke den eneste udfordring bilforhandlerne står med.

“Vi har været udfordret siden vi fik ny regering, fordi vores kunder er tilbageholdende med at købe en ny benzin- eller dieselbil. De ved jo ikke, hvornår det måske bliver forbudt at køre i dem”, siger Pierre Iversen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjælpepakke

Pierre Iversen har sendt nogle af sine bilsælgere hjem med løn – og han har også søgt om penge fra hjælpepakkerne.

“Selve Corona-krisen er en udfordring og det bliver genåbningen også. Måske bliver vejen tilbage til det normale sværere end selve krisen”, siger han.

Han fortæller videre, at han igen har åbent i weekenderne, selvom salget langt fra er dér, hvor det ifølge budgetterne bør være.

“Vi sælger biler, men skal helst sælge flere”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...