Bilka giver pantdonationer videre til Sønderborg Garden

6. maj 2022 Erhverv

Når kunderne i Bilka i Sønderborg panter deres tomme flasker og dåser, så kan de vælge at donere panten til Sønderborg Garden. Her går donationen til at styrke fællesskabet. For det er også vigtigt, når man øver så meget som Sønderborg Garden gør, skriver Bilka i en pressemeddelelse.

Det er nu fjerde gang, at pantdonationerne bliver gjort op, og Bilka fordobler beløbet, så der samlet doneres 9.217 kroner i denne omgang.

 ”Sønderborg Garden gør en vildt god indsats for børn og unge i Sønderborg, og derfor er vi enormt glade for at støtte dem. Sønderborg Garden fylder i det hele taget meget i bybilledet, og det giver smil på læben og glimt i øjet, når de går gennem byen – og når de fra tid til anden er på besøg i Bilka. Vi har rigtig mange foreninger her i byen, som gør godt for børn og unge, men i denne omgang har vi valgt at støtte Sønderborg Garden”, siger Kristian Henriksen, varehuschef i Bilka i Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Indbrud i Sundhedshuset

23. maj 2022 112

I weekenden har en indbrudstyv været inde i Sundhedshuset på Ringgade i Sønderborg. “Gerningsmanden er kommet ind ved at knuse et tagvindue”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Han fortæller videre, at gerningsmanden har været rundt omkring i bygningen. “Men tilsyneladende er der ikke stjålet noget”.

Læs mere...