Bilka lukker halvdelen af varehuset

30. december 2020 Erhverv

Bilka i Sønderborg har siden marts fulgt alle regler og anbefalinger, og fordi der er rejst lidt tvivl om, hvordan reglerne for et todelt Bilka-varehus skal tolkes under denne nedlukning, har Bilka selv valgt at lukke den ene del af varehuset midlertidigt.

Vi har helt overordnet fokus på at sikre den mest trygge indkøbsoplevelse som hidtil og samtidig sikre, at alle danskere kan få deres fødevarer og øvrige dagligvarer såsom toiletpapir, babyartikler, rengøringsmidler med videre, skriver Bilka i et nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi oplever, at I er rigtig gode til at tage hensyn, benytte ydertimerne, komme alene, følge alle myndighedernes Corona-råd og i det hele taget passe på hinanden. Det er vi meget taknemmelige for.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...