Bilka lukker halvdelen af varehuset

30. december 2020 Erhverv

Bilka i Sønderborg har siden marts fulgt alle regler og anbefalinger, og fordi der er rejst lidt tvivl om, hvordan reglerne for et todelt Bilka-varehus skal tolkes under denne nedlukning, har Bilka selv valgt at lukke den ene del af varehuset midlertidigt.

Vi har helt overordnet fokus på at sikre den mest trygge indkøbsoplevelse som hidtil og samtidig sikre, at alle danskere kan få deres fødevarer og øvrige dagligvarer såsom toiletpapir, babyartikler, rengøringsmidler med videre, skriver Bilka i et nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi oplever, at I er rigtig gode til at tage hensyn, benytte ydertimerne, komme alene, følge alle myndighedernes Corona-råd og i det hele taget passe på hinanden. Det er vi meget taknemmelige for.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...