Bilka spreder julestemning blandt Kirkens Korshærs brugere

14. december 2020 Erhverv
Maddonation fra Bilka. Foto: Bilka
Maddonation fra Bilka. Foto: Bilka

Julen varer længe, koster mange penge. Og mens julen for de fleste står på overdådige mængder af mad, julehygge i familiens skød og julelækkerier i lange baner, er der andre, der ikke har råd til at holde jul på samme måde.

Derfor donerer Bilka Sønderborg op til jul i år overskudsmad- og varer til værdigt trængende gennem Kirkens Korshær i Sønderborg.

Det betyder, at sociale udsatte unge og voksne, som bor på Kirkens Korshærs herberger eller bruger deres varmestuer i Sønderborg, kan få et godt måltid mad i dagene efter jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skriver Bilka i en pressemeddelelse.

”Mange har ikke andet netværk end det, de er en del af hos os og for mange er julen også fyldt med sorg og savn. Derfor er det vigtigt, at vi kan gøre noget godt for vores brugere i julen. Med Bilkas donation har vi mulighed for at forkæle dem lidt ekstra her i de svære juledage og det er rigtig dejligt”, siger Vivi Terp, forstander for Kirkens Korshær.

Taknemmelige for at sprede julestemning

Det er Bilka Sønderborg varehuschef, Kristian Henriksen, der har valgt, at Kirkens Korshær skal modtage årets donation. Han er glad for at være med til at gøre en forskel for de udsatte borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er virkelig glade for, at vi får mulighed for at hjælpe nogle af dem, som har det sværest her i Sønderborg og som ikke har mulighed for at fejre julen, som de gerne vil. Vi er bare taknemmelige for at kunne give lidt julestemning og julemad til nogen, som er i en svær situation”, siger Kristian Henriksen, der er varehuschef i Bilka Sønderborg.

Bilka donerer både varer, der har udløbsdato i lukkedagene omkring jul – og varer, de vurderer, de ikke kan nå at få solgt. Kirkens Korshær får udleveret varerne enten den 23. eller 24. december.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...