Billedmesse og kunstvin på Sønderjyllands Kunstskole

1. november 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden den 9. og 10. november slår Kunstskolen igen dørene op til en udstilling, hvor en lang række kunstnere udstiller og sælger deres billedkunst eller keramik – og det originale billede, der vises på fotoet, vil være blandt værkerne, der kan købes.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Hoffmann, fra foreningen, der støtter kunstskolen, fortæller, at Årets Kunst bliver afsløret om søndagen klokken 13 og begge dage vil der være en billedauktion, hvor det er de to store malerier, som sønderborgenserne malede i fællesskab under Kulturnatten.

– Og så trækker der lod på indgangsbilletterne, hvor gevinsterne er kunstværker og det er tilladt at købe flere billetter, siger hun.

Liv i huset

– Skolen vil også summe af liv med levende værksteder. Blandt andet kan de besøgende få trykt deres personlige julekort og så kan der købes lækkerier i cafeen, siger Inger Hoffmann til Sønderborg Nyt. Hun og Thoma Lunau har snakket udstillingen igennem, selvom kunstskolelederen intet har med den at gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Lunau og Inger Hoffmann er i gang med at forberede Billedmessen, hvor Årets Kunstnervin afsløres.

Thomas Lunau og Inger Hoffmann er i gang med at forberede Billedmessen, hvor Årets Kunstnervin afsløres.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er bare vicevært, siger Thomas Lunau. Hans elever er derimod med i udstillingen og har to rum, hvor gæster kan se deres allerførste offentlige udstilling.

Mere plads

Hvis du er en af dem, der kan bruge en pensel, så kan du også få udstillet dine billeder på Billedmessen.

Som sædvanlig kræver det ikke medlemskab af Støtteforeningen for at deltage. Du kan mod betaling på kr. 300,- deltage med en stand på udstillingen.
Du eller en stedfortræder skal kunne være til stede som sælger i hele udstillingens åbningstid.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ved salg går 10% af dine indtægter til gavn for støtteforeningens arbejde med at hjælpe Kunstskolens BGK-elever. Du må tage al den kunst med, som du har lyst til, men der vil selvfølgelig være et begrænset område til ophængning/udstilling.
Prisniveauet for salg af kunst er minimum 150 kr. pr. stk. for 20×20 cm, 300kr. for 40×40 cm, 600 kr. for 60×60 cm og 1200 kr. for 100×100 cm.
Tilmelding sker til Inger Hoffmann på

51509018 eller mail [email protected].
Artiklen fortsætter under annoncen