Billetsalget til julefrokosten i SFS-hallen går strygende

29. september 2022 Kultur
Julefrokost i SFS-hallen. Foto: Ole Kæhler
Julefrokost i SFS-hallen. Foto: Ole Kæhler

Den 25. november er SFS-hallen pyntet op med lysekroner og farvede lyskæder, så der bliver en rigtig julefrokoststemning og maden leveres, som tidligere, af Holbøl Landbohjem, hvilket borger for god kvalitet, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden, som igen står bag et brag af en julefrokost.

”Det går supergodt med billetsalget og der er kun godt 100 ledige pladser”, siger han til SønderborgNYT og råder festglade mennesker til at skynde sig at blive meldt til.

Firmaer – kollegaer – naboer – familier – venner – og andre kan plads ved et bordene i SFS-hallen den 25. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der startes med en tallerken med lidt sild og andre gode sager. Derefter er der storejulebuffet, med alt hvad hjertet begærer. Afslutningsvis er der ris á la mande, ostebord og frugt. Ingen behøver at gå sultne fra bordet.

Musikken er sædvanen tro hallens husorkester TIP TOP PARTYBAND. De forstår at levere underholdning og dansemusik i topklasse. Der bliver skabt en rigtig julefrokoststemning lige fra den første skål. Efter spisningen bliver der spillet op til dansemusik, så man skal virkelig være sløv i betrækket, såfremt man ikke får rørt dansebenene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes/reserveres ved henvendelse på tlf. 3089 1549 eller mail: gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...