Billetterne til Brecklings Bogcafé med Bent Jensen blev hurtigt solgt

Bent Jensen er vild med spillemandsmusik. Arkivfoto: Ole Kæhler
Bent Jensen er vild med spillemandsmusik. Arkivfoto: Ole Kæhler
26. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når Allan Breckling og Linak-ejer Bent Jensen indtager scenen i Sønderborghus til Brecklings Bogcafé den 5. maj, så bliver det i foran en fyldt sal, at de to skal have en samtale om den bog, der er udgivet om Bent Jensen.

Salget af billetter gik forrygende hurtigt og der er allerede udsolgt.

”Der er pladser til godt 200 gæster og billetterne er allerede solgt, så der må være mange, som har lyst til at lytte til, hvad Bent Jensen kan fortælle. Jeg ved jo, at han er glad for musik, så jeg har planlagt en overraskelse”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bogen, Den bedste idé, som er omdrejningspunktet for Brecklings Bogcafé den 5. maj fortæller Bent Jensen blandt andet, at han bruger meget tid på at følge med i lokallivet. Han er også musikinteresseret og spiller violin i en trio, hvor de blandt andet besøger plejehjem. Han synes, at det sagtens kan give mere værdi end at netværke med andre erhvervsledere.

Lokalt sætter han også hvert år fem millioner kroner af til forskellige projekter. Det er ikke penge, som man kan søge om. Familien finder selv frem til, hvor pengene skal gøre gavn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allan Breckling er begyndt at skrive en venteliste og den er for dem, der håber på at være heldige at slippe ind i tilfælde af et afbud eller tre.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...