Billigere at sende sin post fra Tyskland

16. november 2015 Erhverv

Frimærker er blevet en ny del af grænsehandlen, når danskere tager til Tyskland for at købe billigt ind, skriver DR Syd.

Postbude kan vente flere danske breve med tyske frimærker.

Postbude kan vente flere danske breve med tyske frimærker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nemlig penge at spare på både brev- og pakkeporto syd for grænsen. Og det gælder også, hvis brevene eller pakkerne skal sendes tilbage til Danmark.

Prisforskellen giver travlhed på de posthuse i Flensborg, der ligger i nærheden af grænsehandelbutikkerne. Der er ikke tal på udviklingen, men blandt andet på posthuset i Flensborg er oplevelsen, at stadig flere danskere sætter tyske frimærker på brevene.

“De seneste to år har vi helt klart fået flere danske kunder. Danskerne har simpelthen hørt, at det er billigere her”, siger postmedarbejder hos Citti Park i Flensborg, Jessica Folkers til DR Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra årsskiftet bliver der endnu bedre grund til at bruge et tysk frimærke frem for et dansk. Her sætter Post Danmark brevportoen op med næsten 90 procent, så det kommer til at koste 19 kroner at sende et almindeligt brev

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...