Bine Katrine Bryndorf spiller koncert i Sct. Marie Kirke

sct. Marie Kirke. Foto: Foto: Ole Kæhler
sct. Marie Kirke. Foto: Foto: Ole Kæhler
1. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Musikkendere og orgelentusiaster inviteres til en eftermiddag med klassisk orgelmusik i Sct. Marie Kirke, når den anerkendte domorganist Bine Katrine Bryndorf tager plads ved orglet. Bryndorf vil fremføre værker af komponistmestre som Buxtehude, Scheidemann og Bach, heriblandt Buxtehudes sjældent spillede men fascinerende variationsrække La Capricciosa.

Med sin imponerende karriere som professor, koncertorganist og dommer ved internationale konkurrencer, bringer Bryndorf en dybde af ekspertise og passion til hvert enkelt værk. Hendes upåklagelige færdigheder og dedikation til musikken har indbragt hende æresbevisninger, inklusiv titlen som Æresmedlem af Royal Academy of Music og Frobeniusfondens Store Pris, skriver kirken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette arrangement er en enestående chance for at opleve klassisk orgelmusik fremført af en mester på instrumentet, i de inspirerende omgivelser af Sct. Marie Kirke. Der er fri entré, og alle er velkomne til at lade sig opløfte af musikkens majestæt.

Koncerten finder sted i Sct. Marie Kirke på søndag klokken 16:00. Gå ikke glip af denne musikalske perle i hjertet af Sønderborg by.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...