Bios: Alt tyder på Thyge Nielsen bliver på sin formandspost

23. august 2016 Politik

Adskillige socialdemokratiske og konservative medlemmer i regionsrådet har anbefalet Venstre, at de finder en afløser til Thyge Nielsen, der har siddet med ansvaret for ambulancedriften under hele Bios-forløbet.

Når Thyge Nielsen sidder som formand for det præhospitale udvalg, så er det en del af konstitueringsaftalen, at Venstre har den post.

“Derfor er det ene og alene op til Venstre, hvem der skal have formandsposten”, sagde John Lohff forleden til SønderborgNYT.

“Nu skal der gang i det nye Ambulance Syd og det er ikke betryggende, at det igen bliver Thyge Nielsen, der skal klare opgaven”, siger Jørn Lehmann mandag til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu, hvor regionsrådet har godkendt regionens undersøgelse af regionen, så har udvalgsformand Thyge Nielsen understreget, at de er brug for at se fremad.

Og trods det at Bios endte i kaos, så bliver han angiveligt  siddende.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...