Bios: Alt tyder på Thyge Nielsen bliver på sin formandspost

23. august 2016 Politik

Adskillige socialdemokratiske og konservative medlemmer i regionsrådet har anbefalet Venstre, at de finder en afløser til Thyge Nielsen, der har siddet med ansvaret for ambulancedriften under hele Bios-forløbet.

Når Thyge Nielsen sidder som formand for det præhospitale udvalg, så er det en del af konstitueringsaftalen, at Venstre har den post.

“Derfor er det ene og alene op til Venstre, hvem der skal have formandsposten”, sagde John Lohff forleden til SønderborgNYT.

“Nu skal der gang i det nye Ambulance Syd og det er ikke betryggende, at det igen bliver Thyge Nielsen, der skal klare opgaven”, siger Jørn Lehmann mandag til SønderborgNYT.

Nu, hvor regionsrådet har godkendt regionens undersøgelse af regionen, så har udvalgsformand Thyge Nielsen understreget, at de er brug for at se fremad.

Og trods det at Bios endte i kaos, så bliver han angiveligt  siddende.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...