Bios-boden til regionen står sidst på kurators liste

18. august 2016 Erhverv

Aktiverne i konkursboet efter ambulancetjenesten Bios står på ingen måde mål med det, som  kreditorerne har tilgode. Og reglerne siger, at den sidste regning, der måske betales, bliver boden til Region Syddanmark.

Det skriver Beredskabsinfo.dk.

Kuratorerne i Bios’ konkursbo har lavet en foreløbig opgørelse over aktiver og passiver i konkursboet. Der er ikke mange reelle aktiver, men en masse usikre.

Opgørelsen viser, at Bios’ største aktiv er et indestående på 718.074 kroner i Danske Bank samt et indestående på 30.737 kroner hos selskabets advokat. Værdien af driftsaktiverne, altså materiel og varelagre, samt et eventuelt krav mod Falck – som altså i givet fald skal gøres gældende af konkursboet – er endnu ikke gjort op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bios’ passiver er derimod massive. Opgørelsen viser, at selskabet skyldte 84,5 millioner kroner væk, da konkursen blev en realitet. De tæller blandt andet lønkrav på 3 millioner kroner og almindelig gæld til kreditorer på 48 millioner kroner.

Hertil kommer en gæld på 31,8 millioner kroner til blandt andet boden til Region Syddanmark. Den har en særlig stilling efter konkursloven og kommer først til betaling, hvis alle andre krav er blevet dækket fuldt ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...