Bios-boden til regionen står sidst på kurators liste

18. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Aktiverne i konkursboet efter ambulancetjenesten Bios står på ingen måde mål med det, som  kreditorerne har tilgode. Og reglerne siger, at den sidste regning, der måske betales, bliver boden til Region Syddanmark.

Det skriver Beredskabsinfo.dk.

Kuratorerne i Bios’ konkursbo har lavet en foreløbig opgørelse over aktiver og passiver i konkursboet. Der er ikke mange reelle aktiver, men en masse usikre.

Opgørelsen viser, at Bios’ største aktiv er et indestående på 718.074 kroner i Danske Bank samt et indestående på 30.737 kroner hos selskabets advokat. Værdien af driftsaktiverne, altså materiel og varelagre, samt et eventuelt krav mod Falck – som altså i givet fald skal gøres gældende af konkursboet – er endnu ikke gjort op.

Bios’ passiver er derimod massive. Opgørelsen viser, at selskabet skyldte 84,5 millioner kroner væk, da konkursen blev en realitet. De tæller blandt andet lønkrav på 3 millioner kroner og almindelig gæld til kreditorer på 48 millioner kroner.

Hertil kommer en gæld på 31,8 millioner kroner til blandt andet boden til Region Syddanmark. Den har en særlig stilling efter konkursloven og kommer først til betaling, hvis alle andre krav er blevet dækket fuldt ud.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...